Visie en missie

Visie

Van Huijkelom echografie & shockwavetherapie is ontstaan vanuit een reguliere praktijk voor fysiotherapie. Zowel echografie als shockwave bleken een uitstekende aanvulling daarop voor het diagnosticeren en behandelen van specifieke klachten. Inmiddels is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar shockwavetherapie en zijn de resultaten bij een aantal aandoeningen zeer veelbelovend.

Missie

Echografie en shockwavetherapie vormen een goede aanvulling op de reguliere fysiotherapie. Maar het grootste nadeel van deze methoden zijn de hoge kosten die gemoeid zijn met aanschaf en onderhoud van de benodigde apparatuur en het opleiden van de gespecialiseerde therapeuten. Het is de missie van Van Huijkelom echografie en shockwavetherapie, dat iedere patiënt een behandeling krijgt volgens het beste wetenschappelijke bewijs, waar nodig door de inzet van deze apparatuur. Daarom zetten wij onze expertise op het gebied van echografie en shockwavetherapie dan ook graag in voor diagnose of behandeling in uw praktijk.

Deze dienstverlening bieden wij aan op locatie, dus in uw eigen praktijk. Hiermee breidt u de dienstverlening aan uw patiënten aanzienlijk uit en verkleint u het risico om patiënten te verliezen, omdat u ze niet langer noodgedwongen hoeft door te verwijzen naar een andere praktijk die deze diensten zelf in huis heeft.